Всички обекти

1071 обекта

Дядо Коледа фен на Lafka и Национална лотария

29.12.2015

След като раздаде подаръците на всички послушни деца, Дядо Коледа реши да разпусне и опита късмета си в Lafka. Белобрадият старец беше забелязан от пазаруващите в столичен пазар настървено да търка билета „Коледен пакет“. Явно и той е чул, че през цялата 2015 г в Lafka са раздадени печалби за над 50 000 000 лв. от игрите на Национална лотария. Не се колебайте, опитайте късмета си и вие!

Още

Историите на българите, които промениха живота си за един миг с Lafka!

Над 50 милиона лева раздаде Lafka на десетки щастливци през 2015 година

24.12.2015 http://www.novinitednes.net/region/article/

Историите на печелившите са живо доказателство, че късметът дебне буквално на съседния ъгъл. Тези хора живеят в различни части на България, на различна възраст са, имат различни професии и начин на живот, но в техните разкази има нещо общо - всички те са вярвали в късмета си. Варна е сред градовете с най-много награди. Една от тях отиде при Тихомира Илиева. Момичето е на 24 години, родом от Казанлък. Живее и учи във Варна, от където закупува и печелившото билетче. На късметлийския пункт тя се сдобива с печалбата от 100 000 лв. от играта “Лото +“. Тихомира споделя, че е вярвала, че ще спечели от Национална лотария и играе през последната половин година, като няма стратегия или любим билет. „Просто си купувам билети“, разказва тя. С печалбата смята да си вземе собствено жилище и съветва всички участници „да си закупуват билетчета“. Спечелените големи печалби през 2015 в игрите на Национална лотария в област Варна са 55. Денят 13 август 2015 г. със сигурност ще остане паметен за 20- годишната Виктория Куманова от Варна. На път за работа младото момиче решава да изпробва късмета си и само срещу 2 лева се сдобива с талон „Златната седмица“ на Национална лотария. Виктория признава, че често играе на игрите на Национална лотария, като този път решила да пробва късмета си с билет "ЗЛАТНАТА 7". Фаталната за някои дата 13 се оказва щастлива за варненката, защото точно тогава печели един килограм чисто злато. Шуменци се радват на 18 награди В област Шумен има 18 печалби, спечелени от началото на годината. Цветелина Адамова от Свищов е на 23 години, безработна. Любимият й билет е „Златните пирамиди“, с който печели 50 000лв. Играе от няколко месеца. Участничката споделя, че досега не е печелила от други игри, но този път е имала предчувствие, че това ще се случи. Със сумата ще си купи жилище и мечтае да започне собствен бизнес. През 2015г. само във Великотърновска област са спечелени 18 големи печалби от игрите на Национална лотария. 175 печалби са раздадени в Софийска област През 2015г. само в София и Софийска област са спечелени над 175 големи печалби от игрите на Национална лотария. Юсеин Иванов от град Елин Пелин си е закупил печелившия билет от обект на Лафка в София. От там се сдобива с 100 000 лв. от „Лото +“.

Още

Lafka изненада своите почитатели с ледена скулптура

На Коледен фестивал в София

23.12.2015

На Коледен фестивал в София разположен до Националния Стадион, ледената скулптура на Lafka беше истинска атракция и радваше всички посетители на събитието. Леденото творение напомняше за така познатите киоски на Lafka. На върха на скулптурата беше поставен характерният леден куб на Lafka с логото. Изпълнени с предпразнично настроение, всички гости имаха възможността да се снимат с ледената Lafka за спомен.

Още

Lafka раздаде подаръци на най-малките си почитатели

На Коледен фестивал в София

23.12.2015

Бухалът Лафчо чакаше своите приятели на Коледен фестивал в София до Националния Стадион, за да провери познанията им и да ги възнагради, с прекрасните подаръци на Lafka. Лафчо зарадва всяко любознателно дете със стикери и стикерен албум на Lafka “Човекът и природата“, с които малчуганите забавлявайки се, придобиват знания и учат интересни факти за света.

Още

Lafka откри 900-ния си обект

Веригата за бързооборотни стоки откри своя 900-тен обект тази седмица.

12.11.2015

След като жителите на повечето големи градове в България могат да се възползват от удобните локации и широката гама предлагани стоки и услуги, през последните месеци Lafka увеличава географското си покритие в градове като Брацигово, Чепаларе, Никопол, Попово, Ардино, Ихтиман, Цар Калоян и други малки населени места и села. Така жителите на забравени за търговията райони, могат да четат ежедневна преса, докато отпиват ароматно кафе с най-високо качество. Няма друга верига в България, която да се похвали с подобен брой локации, а са малко и световните търговски марки с толкова много обекти. Навлизайки на българския пазар за импулсни стоки през 2013 г. веригата вече привлича над 300 хил. клиента всеки ден и няма аналог на българския пазар като търговски канал, формат, брой локации и национално покритие. Зад марката стои изцяло български мениджмънт, който активно следи промените на пазара и отговаря на всички негови нужди и очаквания. Прецизно избраните локации на обекти Lafka, внимателния подбор на предлаганите стоки и услуги, бързото и качествено обслужване, прави Lafka предпочитано място за пазаруване на все повече клиенти, а Табак Маркет желан партньор за нови доставчици и производители. По-голямата част от асортимента на Lafka, сред които преса, тютюневи изделия, пакетирани храни, кафе специалитети, безалкохолни и алкохолни напитки са произведени в България. Така се дава възможност на местното производство да се популяризира и стигне до всяко кътче на България. През последната година и половина, Lafka разширява и гамата си от предлагани услуги. В обектите могат да бъдат платени сметките към мобилни оператори и всеки да опита късмета си в многобройните лото и тото игри. Клиентите на Lafka могат да кандидатстват и за експресни потребителски кредити в размер от 200 до 2000 лева. Корпоративната социална отговорност е основен стратегически стълб в дейността на „Табак Маркет“ АД, компанията управляваща марката Lafka. Фирмата подкрепя множество проекти в областта на изкуството, културата, спорта, образованието, както и конкретни икономически форуми, изложения и социални каузи. Компанията ежемесечно прави дарения на много общини, посредством изграждане на детски и спортни площадки, облагородяване и реконструкция на паркове и зелени площи. „Табак Маркет“ АД установи един успешен бизнес модел и ще продължи да инвестира в популярността на бранда, откриване на нови обекти и работни места, осигураване на удобство на клиентите, като им пести време предлагайки удобни локации и широка гама стоки и услуги.

Още

Големите печалби са в Lafka

3 големи печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka от игрите на Национална лотария само през последната седмица

30.07.2015

Както е казал Христо Стоичков – „Който играе печели, който не играе – не печели!“ Оказа се, че това е самата истина за късметлийката от Стара Загора Татяна Нецова, която от билета „Лото Зодиак“ закупен от Lafka си спечели сумата от 100 000лв. Обект на късмета се оказа и Lafka в Разград за Якоб Якоб. Билет „Златните пирамиди“ му донесе уникалната печалба от 100 000 лв. Датата 25 юли е щастлива за двама големи късметлии, пробвали своя късмет в Lafka и спечелили от лото игрите на Национална лотария. Първият от тях е от град Стара Загора и е играл „Лото Спорт“ със шест любими числа. Участвал само в едно теглене, за което е платил 2 лева. Не е пропуснал да маркира и опцията "СПОРТ БОНУС". Само четири минути са необходими на играта „Лото Спорт“, за да оправи настроението на човек с голяма печалба. 2 250 лева е печалбата, която щастливецът печели след като познава и шесте маркирани от него числа. Вторият щастливец е от гр. Пловдив. Играл е „Лото 6 от 47“ с числата 8, 12, 18, 34, 39, 45. Познава 5 от 6-те изтеглени числа, за което печели 4 000 лева. По чудесен начин завърши миналата седмица и за други двама щастливци участвали в играта „Лото 6 от 47“, но на 26 юли 2015 г. Единият е от гр. Радомир и е попълнил фиш с любимите си числа, а другият е от гр. Благоевград и е играл с билет „Лото 6 от 47“. Вариантът за игра не е оказал никакво значение, защото и двамата късметлии са познали 5 от 6-те изтеглени числа в играта. Сега те са по-богати с по 4 000 лева. Сто хиляден късметът е кацнал на рамото на все още неизвестен играч от Правец, който преди няколко дни си е взел билет от играта „Кеш х 10“ от Lafka. Ако искате и Вие да спечелите, изберете си игра, попълнете Вашите любими числа и се включете в следващото теглене! ДЖАКПОТЪТ в играта „Лото 6 от 47“ е 1 МИЛИОН лева включващ КЪЩА и ПОРШЕ! А с играта „Лото Спорт“ на всеки 4 минути имате шанс да станете МИЛИОНЕР! Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария.

Още

Детски празници с Lafka

Три дни децата празнуваха с Lafka

03.06.2015

За деня на детето 1 юни, веригата за импулсни стоки Lafka, подготви поредица изненади за децата. Празникът започна още от 31 май, когато Lafka подсигури наградите на детски празник организиран от Пазари Възраждане (www.pazariv.com) на територията на Женския пазар. За 2 часа множеството деца дошли на празника се забавляваха с интересни игри, викторини и състезания за малките и за техните родители. Всички деца получиха много лакомства, предоставени от Lafka. На самият празник 1 юни, Lafka отиде в Пловдив, за да раздаде подаръците си на децата от комплекс за настаняване от семеен тип „Олга Скобелева“. Заведението, в което ще живеят 14 деца, направи официално откриване на сградата, след основен ремонт. Един от дарителите, допринесли за реновирането на дома е Табак Маркет АД, компанията която стои зад марката Lafka. На 2 юни детският празник продължи в Специализирана болница по детски болести, София и Университетска детска клиника по белодробни болести, София. Представители на веригата Lafka зарадваха децата с подаръци, лакомства и забавна програма представена от Театър Пан (www.theatrepan.com).

Още

Lafka подкрепи Съюза на глухите в България

01.05.2015

От 27 до 29 март т.г. в София в залата на културния дом на СГБ се проведе интензивен курс по жестов език със съюзни активисти, владеещи добре езика, на който общуват хората с увреден слух в България. Фирма „Табак Маркет“ чрез веригата си за бързооборотни стоки Lafka подкрепи провеждането на Обучителния курс за подготовка на глухи лектори с 20 души образовани глухи, владеещи и компютърни умения, представители от всичките 12 районни организации в стрната. Едната от целите на курса бе чрез самите курсисти, показали отлични знания и умения във владеенето и преподаването на БЖЕ, да се ускори процеса на усвояване и обогатяване на БЖЕ с нови думи и жестове. Проведения курс бе изключително полезен и необходим. Усвоиха се знания и умения за преподаване и обясняване логиката на жестовете, необходимостта от образованост на глухите, необходимостта от узаконяването на БЖЕ и неговото обогатяване. Жестомимичният език е уникално явление, с което най-добре са запознати хората, които работят в системата на СГБ. Те се основават на многогодишната си дейност, на натрупания близо 70-годишен опит и практика в тази област и на подготвените жестомимични преводачи и лектори. Съюзът осъществява дейности, свързани със социалната рехабилитация и интеграция на лицата с увреден слух в страната. Грижи се за социалното им развитие, подпомага образованието им, духовното и интелектуалното им израстване. През 70-годишната си активна дейност СГБ си е поставял като основна задача организирането и развитието на българския жестомимичен език, който се явява основно средство за облекчаване на комуникацията и достъпа до пълноценна информация на хората, лишени от слух. Трябва да се обърне специално внимание за официалното признаване на жестомимичния език в България, още повече, че вече са направени сериозни стъпки в тази насока. Целта е този език да получи популярност и чрез него да се създаде възможност за добра комуникация на хората с увреден слух и за предоставяне на качествени услуги за тях. Необходимо е да се провеждат повече курсове, за да могат повече глухи лектори да бъдат обучени, за да се даде по-добро образование на глухите деца, да се продължи работата по узаконяването на БЖЕ и той да бъде въведен като помощно средство при обучението на глухи.

Още

800-ния обект на първата национална верига за търговия с импулсни стоки „Lafka“ е вече факт

Преди броени дни в Севлиево, Lafka откри 800-ния си обект.

08.04.2015

С подкрепата на Табак маркет АД се проведе годишното регионално състезание „Най – добър млад строител“ - София 2015

23.03.2015

„Марка под наем“ прави малките по-големи, големите – по-силни

Нараства франчайз интереса към Lafka. Чрез наемане на чужда марка у нас работят над 3000 частни предприемачи

05.03.2015 http://presa.bg

Кредити от Cash Credit в Lafka

Към списъка с услуги, които предлага на клиентите си, Lafka добави и потребителски кредити

05.03.2015

20 000 лв. спечели клиент на Lafka

Галина Тодорова от Русе получи чек за 20 000 лева от играта „Лото Спорт”

23.02.2015 http://www.ruseinfo.net/news_136092.html

Сливенци на опашка пред Lafka

Опашка пред единствения магазин на Lafka се изви в Сливен вчера, видя екип на "Стандарт

23.02.2015 http://www.standartnews.com/biznes-kompanii/sliventsi_na_opashka_pred_lafka-271539.html

Lafka не пренебрегва и българското село!

16.02.2015

Веригата за импулсни стоки Lafka има свои обекти в 15 български села. Те са пръснати в Южна,Западна, Източна и Североизточна България.

Още

Рекордна сума печалби са получили клиентите на Lafka в началото на годината

06.02.2015

Нова година - нов късмет. В това се убедиха стотици клиенти на Lafka, споходени от късмета в началото на годината.

Още

Класиката "Малкият принц" в Lafka

05.02.2015

Lafka зарадва малки и пораснали почитатели на класическия роман "Малкият принц"

Още

Lafka се появи в още 6 града

09.01.2015

Градовете Сандански, Генерал Тошево, Дулово, Мездра, Перник и Плевен имат своите първи обекти.

Още