условия за франчайз

Стани франчайз партньор

Lafka търси своите партньори!

Lafka е водеща национална верига от киоски и магазини. В момента разполагаме с над 1070 обекта в повече от 170 града в страната.

В Lafka можеш да откриеш всичко, което ти потрябва в забързаното ежедневие – кафе, сок, цигари, вестник, нещо сладичко и много други.

Lafka е навсякъде, когато ти потрябва и всяка седмица ти предлага най-интересните промоции.

В Lafka ценим качеството и професионализма и се стремим да ги развиваме непрекъснато. Сега ние ти предлагаме страхотна бизнес възможност и имаме желание да работим заедно като франчайз партньори! Франчайзингът е най-безопасният начин да се започне бизнес със значително по-малко капитал, отколкото в класическия случай на самостоятелно предприемачество. Той ти позволява да се възползваш от вече работещ и успешен бизнес модел. Всеки бъдещ партньор на Лафка Маркет ще получи пълната ни подкрепа и опита на професионалистите, които развиват Lafka. Нашите франчайз партньори ще управляват свои обекти Lafka като част от веригата ни в цялата страна, спазвайки високите стандарти за качество и обслужване.

Ако разполагаш с подходяща Lafka - локация или имаш набелязана такава, ние ще доставим и монтираме обекта и цялото техническо оборудване. Ще обучим персонала и ще имаме грижата за навременна и коректна доставка на стоки. Ще ти предоставим ефективния бизнес модел – Lafka.

Заедно ще постигнем повече! Стани част от един наистина успешен екип!

Изборът е твой!

Условия за франчайз

какво е франчайзинг?

Франчайзингът е най-успешният бизнес модел в съвременния свят. Това е партньорство между две страни, което се регламентира във франачайзинг споразумение. То описва всички стандарти за качество и отговорности на партньорите. Франчайзополучателят има предимството да се възползва от вече утвърдения и печеливш търговски модел на Лафка  Маркет, без да се налага да стартира свой собствен бизнес от нулата, с което избягва всички евентуални рискове. Това е и причината франчайз партньорствата в цял свят да са толкова успешни.

Обичайно, компанията франчайзодател предоставя своя успешен бизнес модел, своите марки, ноу-хау, добри практики и професионално обучение, а франчайзополучателят се стреми да изпълни всички стандарти и процедури за качество и обслужване.

Обектите на нашите бъдещи партньори по нищо няма да се различават от останалите търговски обекти на Лафка Маркет. По този начин се изгражда дългосрочно сътрудничество, поддържа се високо качество, изгражда се добър имидж и се постигат по-високи продажби, от което печелят всички партньори.

Какви са придимствата да получите франчайз на Lafka?

Улеснени процедури

Минимална франчайзинг такса

Нашата отговорност

Доставяме и монтираме обекта

Определяме портфолио и планограма от стоки

Грижим се за доставките на стока

Отговаряме за планиране на доставките

Вашата отговорност

Избирате и наемате локация

Назначавате и ръководите персонала

реализирате печалба за своя сметка

За въпроси свързани с Франчайз Lafka, моля пишете ни на: franchise@lafka.bg