Новини

Чудесна новина! Любими,но забравени стоки от детството ни се завръщат на пазара!


Infromiran 365

Кой не тъжи за детството? Кой не си спомня калейдоскопите ,които бяха изключително интересни за всички деца, или пък бонбоните „Карамел Му”,а също така и странните „Снежинки” с интересна форма и фъстъче вътре? Ако и Вас Ви подгони носталгията по тези дребни нещица от детството, родният пазар е на път да ни изненада приятно.

Наскоро стана ясно,че на пазара у нас отново ще се завърнат любимите на всички деца бонбони „Виолетки” и още куп вкусотии от миналото ни. На този етап само дъвките „Идеал” се предлагат по магазините у нас,и то не навсякъде, но се очаква в най-скоро време да се завърнат и останалите мили спомени от детските години. Идеята е да се възобнови качеството на продуктите ,които се произвеждаха през 80-те и 90-те години на миналия век , без ГМО,оцветители и прочие.

Факт е ,че и в момента по магазините има от тези „остарели” стоки ,но не навсякъде те отговарят на стандарта ,който се спазва от „онези години”- да са изключително чисти и без всякакви оцветители в тях. Причината да се завърнат тези мили стоки от детските ни години е ,че все повече и повече потребители са отправяли запитвания, дали се продават някъде и до ден днешен. И в край на сметка производителите са стигнали до извода ,че търсенето определя предлагането и е крайно време да зарадват потребителите с тези стоки, които им напомнят за безгрижните години. Трябва ,обаче, да бъдем внимателни ,защото веригите чуждестранни хипермаркети у нас и до днес си продават обичаните „Виолетки” и „Малинки” ,но със завишено съдържание на Е-та и какви ли не консерванти в тях.

За сега изцяло чистите продукти ще се предлагат само в Пеевските „Лафка”,но се очаква в най-скоро време да навлязат и в останалите изцяло български магазинчета. Всеизвестен факт е ,че доста хора отказват да пазаруват от „Лафка” именно,защото не искат да пълнят гушата на депутата. И с право! Потребителите с нетърпение ,обаче, разкриват ,че ако тези любими стоки се продават и по другите магазини биха си ги купували редовно.

http://informiran365.net/informiran365/chudesna-novina-lyubimi-no-zabraveni-stoki-ot-detstvoto-ni-se-zavryshhat-na-pazara/