Новини

Lafka със 700 обекта в страната


Най-интензивно развиващата се търговска верига в България откри наскоро 700-ния си обект. Клиентите на Lafka в цялата страна се възползват от широката гама стоки и услуги, които предлага марката.

Първата национална верига за търговия с импулсни стоки Lafka отчита интензивно развитие през последните две години и само преди дни откри 700-тния си обект. Нито една търговска верига в България, а и много малко в света могат да се похвалят с подобно покритие.

Lafka е модерна верига , която вече привлича над 150 хил. клиента всеки ден. Удобството на локациите и бързината на обслужването са две от основните ползи за клиентите. Често решението за покупка от Lafka се взима импулсивно, но заради доброто обслужване и добре подбраната гама продукти и услуги, клиентите стават лоялни и превръщат пазаруването от търговските обекти в ежедневие. Освен сутрешния вестник и ароматно кафе, в LAFKA вече може да платите сметките към някои мобилни оператори, да опитате късмета си в многобройните лото и тото игри или просто да подсладите деня си с шоколад.

От началото на 2014 година компанията стартира атрактивна програма за франчайз партньорство, при което инвестициите идват от Lafka, а условията с доставчиците се договарят от „Табак Маркет“. Франчайзингът е предпочитан модел за започване на бизнес със значително по-малко капитал, отколкото в класическия случай на самостоятелно предприемачество. Франчайзинг-партньорите на веригата получават пълна подкрепа от опитния екип на Lafka, управляват своите обекти Lafka, спазвайки високите стандарти за качество и обслужване, установени вв веригата. Моделът е икономически изгоден и за двете страни - един търговец управлява по-добре обекта, когато той е негова собственост.

„Табак Маркет“ установи един успешен бизнес модел и ще продължи да инвестира в популярността на марката LAFKA.