Новини

Пак ще продават легендарната дъвка "Идеал"


Petel

Дъвка Идеалка – едва ли има някой от по-старото поколение, който да не помни култовия продукт на социализма. Тогава, когато нямаше дражета, нямаше лентички, нямаше разнообразие с вкус на манго и папая – изборът беше един – розова дъвка с нарисувано момиченце отпред и балончета.

Мислите си, че вече е изчезнала антика? Е, грешите! Свежа новина научи HotArena.net тези дни. Дъвката Идеал се завръща в новите така популярни лафки. Всъщност това не би трябвало да е изненада, тъй като от Lafka още от самото начало се обявиха за национален бранд, който има за цел да възроди родното производство и онези продукти от нашето минало, които смятаме за незаменими.

Един от тях са дъвките Идеал, които нямат нужда от шумната реклама, на която разчитат останалите марки.

Цел на новите киоски обаче не е само да предлагат на пазара любимите стоки от миналото, но и да гарантират качество, без вредните E-та, за които никой не беше чувал навремето. Lafka има за цел винаги да е „под ръка“ на потребителя, на забързания родител, на ученика в междучасието, на пенсионера и винаги да предлага качество, на което всеки може да се довери.

Освен дъвки Идеал по модернизираните киоски ще предлагат и други продукти от времето, когато нямаше ГМО, глутамати и парабени, а децата имаха спокойно детство.

http://petel.bg/Pak-shhe-prodavat-legendarnata-davka-Ideal--__65369