новини

Lafka с международен приз от STUBRAND

„На тържествена церемония в Скопие състояла се на 06.11, Lafka получи награда за положителен имидж на бранда. Оценката се дава от български студенти, който в периода януари-февруари 2018 са участвали в проучване на международната студентска организация STUBRAND, обединяваща студенти от Канада, Сърбия, Албания, Косово, Македония и България.

Lafka получава най-много положителни оценки в категория „Супермаркети“, подкатегория „Киоски“.

Студентите са аудитория, която е изключително критична, искрена и първосигнална, затова тяхната висока оценка е още по-ценна.

За пореден път, Lafka е атестирана високо от независими клиенти, оценили комплексно веригата ни и услугата, която получават от нея. Това освен, че дава повод за радост и силно удовлетворение от свършената работа на всеки един от екипа на Lafka, задължава да поддържането на оптимално високи нива на клиентско обслужване и спазване на единни бранд стандарти.“

 

Lafka – партньор в „Да изчистим България“

На 15.09  в световния ден за почистване, заедно със 150 мил. доброволци от цял свят, застана и отборът на Lafka.

140 колеги, техните семейства и приятели се включиха с огромен ентусиазъм в почистването на 3 замърсени места за отдих –Тихия кът в Природен парк Витоша, устието на р. Камчия и района около язовир Батак.

Заредени с настроение и желание да направят трите красиви кътчета от България по-чисти и приветливи за туристите, Lafka доброволците бяха заразителен пример за всички включили се в акцията.

Децата на колегите внесоха страхотен заряд и получиха едни от първите си уроци по добротворство.

Това беше поредния проект, в който Lafka екипа обедини усилия за максимален краен резултат!

Lafka – партньор в „Да изчистим България“

От самото си създаване до момента Lafka подкрепя множество социални активности и благотворителни проекти с широко обществено значение.

През септември предстои поредната голяма инициатива, в която Lafka е официален партньор на една от най-големите медии в България - bTV Media Group.

На 15 септември, екипът на Lafka ще се включи в най-мащабната и единствена по рода си доброволческа кампания „Да изчистим България“. Акцент в инициативата е Денят на голямото почистване. През 2018 bTV Media Group стана част от най-голямата гражданска инициатива в света – World Clean Up Day 2018. На 15 септември, в Световния ден на почистването, България ще чисти заедно с милиони доброволци от 150 страни.

Табак Маркет АД, компанията стояща зад бранд  Lafka, популяризира в 10 български града националната инициатива „Да изчистим България“, чрез националната си мрежа си от над 1600 рекламни пана тип city lights.

Отборът от доброволци на Lafka ще се включи в почистването на 3 силно замърсени места в страната – Северозападните покрайнини на София, Иракли и язовир Батак. В каузата ще вземат участие повече от 300 служители и франчайз партньори на Lafka в цялата страната, които приемат каузата като лично призвание и искат да направят заобикалящата среда, едно по-добро и приятно място за живеене, а любимите им места за отдих сред природата, по-чисти.

Всички клиенти и приятели на Lafka са добре дошли да подкрепят клаузата и се включат в почистването!  

 

Lafka подкрепя благотворителна инициатива Heroes „Не изхвърляй книжка – подари я!“

Благотворителността и социалната отговорност са области, с които бранда Lafka се отъждествява. Поредният пример за социална инициатива е участието на Табак Маркет в благотворителната кампания на Вива Кредит и Holiday Heroes  „Не изхвърляй книжка – подари я!“.

Табак Маркет дари за кампанията детски книжки и играчки на стойност над 3000 лв.

Това дарение ще зарадва деца в неравностойно положение на възраст 3 до 10 години. Подаръците от Lafka ще бъдат част съдържанието на празничните кашони в коледната кампания на Holiday Heroes.

Така, заедно с хранителни продукти, над 5000 деца в семейства в нужда ще получат играчка за коледен подарък от Lafka.